Rychlá realizace zateplení během jednoho dne

Okamžitý efekt

Nová zelená úsporám Light

Využijte dotace 50 000 Kč na kompletní zateplení stropu pod nevytápěnými prostory nebo stropu obývaného podkroví. Finanční prostředky získáte předem zálohou. Jste vy i další členové vaší domácnosti starobní důchodci nebo pobíráte invalidní důchod 3. stupně. Tato dotace je určena právě pro vás.

Zateplení bez čekání

Realizaci do 1 týdne od objednání zateplíme váš dům foukanou izolací. Bez čekání a dlouhých termínů. Ještě tuto zimu začněte šetřit náklady na vytápění. Úspora je okamžitá, aplikace rychlá, nezbyde po nás žádný nepořádek. Vyplňte poptávkový formulář – my Vám zašleme orientační nabídku – pokud Vás zaujme, sjednáme termín návštěvy technika a zaměření – upřesníme cenovou nabídku a navrhneme možný termín realizace. Do 1 týdne od objednání může být hotovo.

Jsme certifikovaní

Rychle, čistě, kvalitně

Doporučení

Kdo jsme?

Jsme tým šikovných lidí s dlouholetými zkušenostmi ve stavebnictví, zvláště v oblasti střech a izolací. Díky našim znalostem a technickému vybavení řešíme Vaši zakázku jako celek, od zhodnocení a pomoc s přípravou zateplovaných prostor, provedení záklopu až po předání hotového díla a uklizených prostor. Pracujeme výhradně s vysoce kvalitním a prověřeným izolačním materiálem Supafil od výrobce Knauf Insulation.

Rychlost

Na realizaci nemusíte čekat dlouhé týdny či měsíce.

Časová flexibilita

Nafoukáme i o víkendu.

Technická konzultace

Přijedeme, zaměříme, najdeme ideální řešení.

Kvalita

Svou práci odvedeme kvalitně a vždy vám budeme naslouchat.

Nafoukaná izolace vám pomůže snížit náklady na vytápění.

Certifikáty

Nezávazná poptávka

na zateplení foukanou izolací